Ovikello.com

Sinä valitset, koska välittäjällä on väliä.

Ovikello.com tarjoaa kuluttajille ilmaiseksi helpon ja vaivattoman tavan löytää asunnolleen juuri sen oikean ja paikallisen välittäjän, joka tietää ja tuntee alueen. Aloittaaksesi haun, tarvitset vain oman alueesi postinumeron. Palvelumme on luotu kohtaamaan kuluttajien tarpeet tavalla, jolla perinteiset asunnonvälittämisestä syntyvät ongelmat on jätetty pois.

1. Syötä postinumero

2. Selaa ja valitse välittäjä

3. Lähetä yhteystietosi välittäjälle

Kuinka palvelumme toimii?

Ovikello.com ratkaisee asiakkaan ongelman löytää avoimesti myytävälle asunnolle se omalta tuntuva paikallinen välittäjä. Haku tapahtuu postinumerolla ja anonyymina aina yhteydenotto pyyntöön asti, jolloin asiakas lähettää yhteystiedot suoraan välittäjälle.

Tulevaisuuden missio ja arvot

Missiomme on muuttaa välittäjän valinta vapaaksi ja avoimeksi, sekä tehdä se nykyaikaisin menetelmin laadukkaasti ja kattavasti. Haluamme helpottaa välittäjän työtä löytää apua etsivät asiakkaat.

Arvomme ovat luotettavuus, rohkeus ja avoimuus. Profiileihin tutustuttuaan, kuluttaja voi valita itselleen rauhassa sopivimman välittäjän, jolta toivoo saavansa yhteydenoton myytävään kohteeseen liittyen. Pyrimme olemaan markkinoiden paras ratkaisu riskejä kaihtamatta. Kerromme avoimesti miten järjestelmämme toimii ja vastaamme kysymyksiin avoimesti.

Palvelun taustaa

Palvelun luojana ja pääomistajana on pitkään maineikkaasti välittäjäyrittäjänä työskennellyt Christer Björklöf.

Palvelu on perustettu kuluttajan näkökulmasta tuomaan nykyaikainen ”virtuaalinen välittäjäkatalogi”, josta kuluttaja löytää haluamansa välittäjän postinumeron perusteella avoimesti ilman pelkoa, että ovikelloa tulisi
soittamaan joku, jota ei kuluttaja halua.

Liity Ovikelloon