Aikaansa edellä oleva välityspalvelu myös välittäjille. Maksa vain yhteydenotoista, 59€/kpl sis alv.

Ovikello.com on yksinkertainen ja selkeä asunnonvälityspalvelu, joka yhdistää kuluttajat ja välittäjät. Olemme ottaneet huomioon molemmat osapuolet, jotta asunnonvälittäminen olisi mahdollisimman mutkatonta myös välittäjille.

Välittäjä liity nyt!

1. Rekisteröidy sähköpostiosoitteella

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jonka jälkeen pääset luomaan profiilin.

2. Luo profiili

Lisää profiilikuva, esittelyteksti- ja video, aktiiviset myyntikohteet, sosiaalisen median kanavat sekä kunta, jossa haluat toimia.

3. Aloita ovikellon käyttö

Liidit tulevat suoraan profiiliisi ja saat ilmoituksen kun olet saanut yhteydenottopyynnön.

Miksi rekisteröityä palveluun?
Mitä hyötyä välittäjälle?

Tarjoamme uniikin ja selkeän alustan, jossa kuluttaja tulee sinun luoksesi. Alustamme mahdollistaa myös henkilöbrändisi kasvamisen, jolla erottautuminen sekä profiloituminen tapahtuu laadukkaasti ja nykyaikaisesti. Ovikello.com on edullinen ja kustannustehokas ratkaisu kaikille välittäjille, jonka avulla voit löytää oikeat asiakkaat haluamaltasi alueelta.

Haluamme tuoda välittäjille nykyaikaisen ja ennennäkemättömän tavan tuoda itsensä esille kuluttajille, jotka tarvitsevat löytää oman alueensa parhaat välittäjät. Sivusto palvelee myös laajalti koko asuntomyyntisektorin kolmannet yrittäjäosapuolet. Palvelu toimii niin B2B- sekä B2C puolella.

Mitä välittäjä näkee palvelusta?
Mitä hyvä profiili tarvitsee?

Sivustomme tarjoaa välittäjälle mahdollisuuden seurata statistiikkaa, sisältäen profiilisi katsomiskerrat sekä yhteydenottopyyntöjen lukumäärän.

Hyvä ja kiinnostava profiili sisältää esittelyvideon, sillä se jättää kuluttajalle muistijäljen, toimivuuden mittaaminen on tehokasta ja kuluttajan sitouttaminen on helpompaa. Henkilökemia on tärkeä osa asunnonvaihtajan ja välittäjän vuorovaikutusta ja valintavaiheessa välittäjän video kertoo enemmän kuin pelkkä profiilikuva ja teksti.

Mitä se maksaa?
Mitä välittäjä saa maksua vastaan?

Palvelumme veloitus perustuu kuntakohtaiseen tilaukseen, saat siis itse päättää miltä postinumero alueelta asiakkaasi muodostuvat. Ovikello.com palvelussa maksat vain näkyvyydestä ja omasta henkilöbrändäyksestä, emme veloita yhteydenotoista tai toteutuneista toimeksiannoista erikseen.

Vähintään vuosien 2021-2022 ajan ohjaamme koko kassavirran mainontaan ja markkinointiin sekä palvelun jatkokehityksen sekä kasvamisen varmistamiseen. Takaamme näin ollen ison näkyvyyden sekä hurjan kasvun palvelullemme.

Liity Ovikelloon